За сериала

Реклама

Премиера на седми сезон на "Кости" по bTV – от 18 март в полунощ

Създаден с тънко чувство за хумор, сериалът "Кости” проследява работата на съдебната антроположка доктор Темперънс Бренън, която работи като консултант за ФБР. Зрителите на bTV ще имат възможност да проследят седмия сезон на хитовата поредица за първи път в национален ефир от 18 март всяка делнична вечер от 00:00 ч.

Виртуозната, но социално неадаптирана съдебна антороположка, доктор Темперънс Бренън (Емили Дешанел) работи в института "Джефърсън" във Вашингтон, окръг Колумбия. Тя е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет. Доктор Бренън може да идентифицира личността на убития години, след като е настъпила насилствената смърт.

Въпреки професионалните и човешки спорове с партньорa й – специален агент Cийли Буут (Дейвид Бореаназ), въпреки бюрокрацията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай.
В последния епизод на шести сезон доктор Бренън шокира Буут с новината, че е бременна с неговото дете. Седми сезон отвежда зрителите в живота на новата двойка, с доктор Бренън в напреднала бременност. Двамата все още гледат на света по коренно различен начин, но трябва да се справят с въпроси около предстоящото раждане на детето – всичко това, докато продължават да се справят с жестоки и сложни престъпленя. В новия сезон зрителите ще видят и нови, провокативни герои. Екипът Бренън-Буут трябва да се пребори с престъпен технологичен гений, който използва уникалните си способности, за ги да предизвика да решат серия от убийства, с цел да ги затрудни и унизи.

Номинираният за награда EMMY сериал успява да задържи вниманието на милиони зрители през всичките си сезони в САЩ.  Създаден е от Харт Хенсън. В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ, които обещават да покажат на зрителите все по-напрегнати и комични ситуации, докато разкриват поредното съмнително престъпление.

Тагове: сериал кости