Eпизод 36 - 37

Реклама

Eпизод 36

Ернесто има претенции да бъде Формула 1 по отношение на плодовитостта, затова е решил да се подложи на вазектомия. Въпреки това, един анализ преди операцията показва, че вероятността Клаудия да забременее от него са минимални. В допълнение коментарите, направени от Мариано, карат Ернесто да се чуди дали е бащата на детето, което очаква жена му. Обсебен от темата, но без да говори откровено с Клаудия, Ернесто започва да задава въпроси за точния момент на зачеването, както и да се интересува от всичко, свързано с бременността.

Чуки забелязва, че Чарли общува с други тийнейджъри. Тя се съмнява, че той продава наркотици. Лоли започва да се притеснява, когато вижда, че Рафа дава пари на Чарли, а той в замяна му подава нещо друго. Докато тя е убедена в най-лошото, Клаудия предпочита да бъдат предпазливи, защото нямат конкретни доказателства. За да успокои съмненията си, Мариано, придружен от Ернесто, решава да намине през стария си квартал. Двамата се опитват да купят дрога от Чарли. Лаура и Рафа остават зашеметени, когато приятелят им разказва какво се е случило.

Пепе казва на майка си, че е влюбен. Лоли мисли, че момчето харесва Беа, без да подозира, че Пепе е увлечен по Ивана. И когато Серхио се опитва да продаде снимка на деколтето на асистентката в колежа, Пепе се сбива. Мариано съветва сина си да разкрие чувствата си на момичето, което обича.

 

Eпизод 37

Карлос, бивш колега на Клаудия от Университета, й предлага да работи за неговото списание, но за целтя трябва да живее в Париж един месец. Ернесто е против. Той си спомня за Карлос като за дебело момче, което изглежда доста зле. Посъветван от Мариано да не противоречи на жена си, той се съгласява Клаудия да замине за месец в Париж. Преди това обаче кани Карлос на вечеря и остава изумен от промяната във външния вид на Карлос.

Котката на Лаура претърпява инцидент по време на барбекюто в Санчес. Рафа скрива това от Лаура и води котето на ветеринар. Оказва се, че няма лек за животното. Докато споделя с баща си, че котето ще умре, Лоли дочува част от разговора, и мисли, че дните на Мариано са преброени. Затова решава да изпълни последното желание на мъжа си. С помощта на Ернесто, Лоли разбира, че Мариано не иска да умре, без да е имал сексуална връзка с жена, която да не е Лоли.

Анджи прекарва няколко дена в дома на Санчес. Въпреки че е много влюбен в Лаура, Рафа се чувства привлечен от Анджи. За да не се изкушава, Рафа следва съвета на приятелите си да не мисли за Анджи и да прекарва възможно най-малко време с нея. Нещата обаче се объркват и едно недоразумение води след себе си до второ...