Eпизод 38 - 39

Реклама

Eпизод 38

Тереса признава, че след като цяла година пуска обява в агенция за запознанства, никой не е заинтересован от нея. Лоли и Куки решават да й помогнат, като я разкрасяват в салона, а след това отиват в нощен клуб, където й дават съвети как да флиртува. Опитът се оказва пълен провал, а Лоли и Куки решават да наемат професионалист. В дома на Сандовал се появява привлекателен пожарникар, който флиртува с Тереса.

Айтана моли Ернесто да й направи операция за увеличаване на бюста, но той решително й отказва с аргумента, че тя все още е бебе. Оттогава, приятелката на Лаура се стреми постоянно да предизвиква Ернесто и да му докаже, че вече не е момиче, а жена. Мариано обаче си внушава, че момичето е хлътнало по Ернесто и се опитва да го свали.

Пепе не е достатъчно агресивен, за да се занимава с карате. За сметка на това, той е привлечен много от часовете по танци, които посещават Шейла и Бея. Мариано потресен открива, че малкият му син е привлечен от танците. Той прави всичко възможно да отдалечи Пепе от тези „женствени” занимания. Въпреки това, детето получава подкрепата на Лоли, забравя предразсъдъците и се посвещава на това, което му харесва.

 

Eпизод 39

Откакто Клаудия е извън Испания, Ернесто е затрупан от задачи. На всичкото отгоре Серхио се разболява, а Ивана трябва да се върне в страната си по спешност. За щастие, Лоли непрекъснато се навърта в дома на семейство Сандовал. След серия от недоразумения, Лоли решава, че Ернесто иска да я вкара в леглото си, и то точно когато Клаудия се връща и започва да ражда.

Една жена в напреднала възраст казва на Мариано, че внукът й е негов син. Тя му иска пари. Казва му, че ако не й осигури нужната сума, ще разкаже навсякъде по медиите, че бащата на известната Шейла има извънбрачен син. Изненадата на Мариано е двойна, когато открива, че внукът на жената е Чарли: приятелят на Рафа. След като си прави ДНК тест и открива, че може да е баща на момчето, Мариано решава да признае всичко на Лоли и да приеме Чарли като част от семейството.

Анджи отново е на гости на Санчес. Девойката е решила да съблазни Рафа. Той обаче иска да остане насаме с мислите си и да разбере коя от двете му харесва повече: Анджи или Лаура. И докато избягва всякакъв контакт с двете, Анджи лъже Лаура, че Рафа е гей.