Eпизод 58 - 62

Реклама

Eпизод 58

Ернесто и Клаудия непрекъснато се карат, дори пред децата. Ернесто решава да помоли Клаудия отново да се омъжи за него. С Мариано и Иносенсио наблизо обаче нищо не е лесно.

Виолета се премества при Хуан и Ромео. Те разбират, че новият им съсед всъщност е инспекторът, който ги следи. За да се отърват от него, решават да започнат да го задяват. Инспекторът не знае какво да прави и моли Виолета за съдействие. Тя обаче си мисли, че той иска да я вкара в леглото си.

Иносенсио моли Куки да наеме Джеси на работа. Тя ревнува и не иска. Лоли обаче отстъпва. Куки й поставя ултиматум: или тя или Джеси.


Eпизод 59

Един телевизионен продуцент харесва Мариано за реклама. Предлага му солидна сума пари. Мариано се мисли за суперзвезда. Решава да промени външния си вид с помощта на Куки.

Хуан случайно напръсква Айтана с пожарогасител и това предизвиква временна слепота. Той се чувства виновен и предлага на Айтана да прекара няколко дена в тях. Виолета ревнува, а Хуан започва да чувства нещо повече към Айтана.

Клаудия е нападната на улицата от крадец, докато се разхожда с Лоли и Куки. Тя става параноичка, не може да остане сама в къщи. Затова решава да се запише на уроци по самоотбрана.

 

Eпизод 60

Лоли, Клаудия и Куки прекарат нощта на гуляй заедно и това, което започва с анасон, завършва с татуировки на задника. Под влияние на алкохола, Куки татуира името на Иносенсио - мъжа, когото не може да забрави. Клаудия и Лоли също си татуират имената на съпрузите си, но без да искат, разменят имената. Накрая се оказва, че на задника на Клаудия е името на Мариано, а на Лоли - на Ернесто.

Иносенсио се грижи за децата на Джеси, но това се оказва трудна задача, защото блъска кучето им с колата си. Той се разделя с Джеси.

Айтана най-сетне решава да признае чувствата си на Хуан. Тя остава насаме с него, готова да спечели любовта му.

 

Eпизод 61

Една жена в напреднала възраст внезапно умира във фризьорския салон. Тъй като никой не я търси, Куки решава да се погрижи за тялото. Двете с Лоли откриват в ръцете на мъртвата печеливш лотариен билет. Лоли е суеверна и смята, че ако откраднат билета, духът на мъртвата ще се върне да им отмъсти.

Ромео, който вече не знае как да даде тласък на музикалната си кариера, решава да се яви на конкурс, посъветван от Хуан. Той прави секси фотосесия. Хуан е открил, че е влюбен във Виолета, а не в Айтана. Той ревнува, когато разбира, че Виолета помага на Ромео при записа на видеото със секси снимки.

Иносенсио и Мариано подозират, че Ернесто краде бутилки алкохол, защото се е алкохолизирал. Те решават да помогнат на приятеля си да признае порока си и да се подложи на лечение.

 

Eпизод 62

Хуан и Ромео изненадват Айтана, докато се опитва да открадне бельо от магазина. Когато се опитват да й попречат, тримата са арестувани, обвинени в опит да крадат. Трябва да посещават специални курсове, на които се запознават с младеж. Той нагрубява Айтана, и Ромео и Хуан я защитават. Тогава младежът ги заплашва с пистолет и отвлича и тримата.

Лоли и Куки отиват на изложба, и докато разглеждат музейните експонати, без да искат, чупят члена на една статуя от Африка. Те не знаят какво да правят и взимат фалоса вкъщи. Не подозират, че кражбата ще се появи в новините. Тереса разбира какво са направили и ги заплашва, че ако не върнат липсващия член, ще ги предаде на полицията.

Ернесто иска да изгради живота си отново. Има среща с момиче, но Клаудия му оставя да гледа бебето. Той оставя детето на Иносенсио. Мариано обаче идва с билети за футболен мач и Иносенсио решава да вземе бебето с тях.