За сериала

Реклама

Снимана в естествен декор на непокътнати от човешка ръка места в Мексико, поредицата запленява зрителите със силата на изпепеляваща любов и незабравима романтична история.

Мария и Хуан са лудо влюбени, но тяхната любов е невъзможна заради социални различия. Тя е изискана дама от висшето общество на Веракрус, а той – рибар. Родриго, един от най-влиятелните хора в града, се вбесява, когато научава за връзката им и плановете им да се оженят. Той изпраща Хуан в затвора и с помощта на Леонарда, сестрата на Мария, затваря момичето в своето имение, където тя ражда детето на своя любим. Хуан успява да избяга от затвора и по време на ожесточено преследване от хората на Родриго пада от висока скала в морето. Леонарда се отървава от детето и заключва сестра си в мазето на имението, след което казва на Родриго, че е умряла при раждането. В пристъп на отчаяние, Родриго заминава за Европа, като пренебрегва обясненията в любов на Леонарда. От там той се връща женен за Констанса. Леонарда се омъжва за семейния адвокат Ноел, с когото имат син Ренато.

Хуан оцелява след падането и научава, че синът му е спасен от Ремихио и осиновен от майка му Аурора, която му дава името, написано на бележка в одеалото – Хуан. Години по-късно, когато рибарят е на смъртно легло, вика синът си и му разказва цялата история и го кара да обещае, че ще отмъсти на Родриго. Младежът се заклева над гроба на баща си, че ще търси отмъщение. Той среща двете дъщери на Родриго – Ейми и Рехина и е мигновено запленен от непокорната страст на Ейми.

Рехина се влюбва в Ренато, но той не отговаря на чувствата й и се жени за Ейми. Тогава Рехина решава да отиде в манастир. След сватбата Ейми не прекратява връзката си с Хуан. Тя е на път да избяга с него, когато Хуан разкрива плана им. Рехина се опитва да прикрие сестра си, като казва, че тя е влюбена в Хуан. Ренато ги принуждава да се оженят и Хуан се съгласява, като приема този брак като възможност да отмъсти на Родриго чрез Рехина. С напредване на времето те осъзнават, че са създадени един за друг и тяхната любов е по-силно от всяко чувство за мъст или омраза.

Герои

Ейми (Арасели Арамбула) – красива, чувствена, избухлива, темпераментна и много страстна. Тя се поддава на желанията си, без да се замисли. Тя изпитва страст към Хуан, която не е любов. Въпреки това, се омъжва за Ренато заради парите му. Айме живее в настоящето, без да мисли за последиците. Тя се възползва от всякакви хитрини, за да раздели сестра си Рехина и Хуан.

Хуан
(Едуардо Янес) – Хуан е добър човек. Неговият характер е твърд заради преживените нещастия и жаждата за отмъщение срещу Родриго и Леонарда, които са съсипали живота на родителите му. Той търси отмъщение, но и справедливост. Това често го поставя в борба с тези, които имат власт и помага на бедните.

Ренато (Кристиан де ла Фуенте) – той е благороден и справедлив. Неговата любов към справедливостта се променя коренно, когато разбира, че любовта на живота му, Айме, му изневерява. Когато разбира, че Рехина е била влюбена в него, той се опитва да си я върне, като използва силите си, за да се изправи срещу Хуан.

Рехина
(Арасели Арамбула) – тя е благородна и с добро сърце, но има силен характер и добре развито чувство за морал и етична отговорност. Тя иска да се реализира и да бъде независима от съпруга си. Любовта й към Ренато е платонична, но истински се влюбва в Хуан, който успява да изведе от нея страстта.

Родриго (Енрике Роча) – той е възпитан и нежен, но и много горд. Той не може да понесе факта, че жената, която обича, е влюбена в рибар и се превръща в злодей. Заслепен от ревност, той иска да ги унищожи. И успява. Той е много добър към дъщеря си Ейми, но изключително строг и взискателен към Рехина.

Леонарда (Елена Рохо) – тя е пленник на собствените си чувства. Тя обича и мрази без мярка и е способна на убийство за любовта на Родриго. Тя разрушава живота на собствената си сестра и отравя новата съпруга на Родриго – Констанса. Леонарда решава, че докато тя е нещастна, никой освен синът й Ренато няма право да бъде щастлив.

Мария дел Росарио (Лаура Флорес) – тя се влюбва силно в Хуан и ражда неговия син, когото кръщава със същото име. Тя полудява, когато сестра й казва, че Хуан и бебето са мъртви. Леонарда я затваря в подземията на имението, където Мария прекарва живота си, мечтаейки, че Хуан е жив и някой ден ще дойде да я освободи.