За сериала

Реклама

Сериалът разказва за истинското лице на един град в тъмните му улици. Ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. В миг гневът се превръща в престъпление, а клеветите развалят приятелства. Един полицейски екип трябва да въдвори ред по тези тайнствени улици и се отдава на своята мисия безапелационно и с цялото си сърце. И без да пренебрегват служебните си задължения, героите преживяват същите драми и вълнения, като всеки един от нас. Как полицаите се борят срещу беззаконието в града, ще стане ясно в новия сериал „Опасни улици” по bTV – от 24 март, всеки делник от 17.00 часа.

Младата и красива Зейнеб въпреки молбите на майка си тръгва по пътя на своя покоен баща и става полицай. Баща й Шефик Зейнеб е легенда в отдел „Наркотици”, но дали младата и решителна Зейнеб ще успее да докаже, че е достойна да носи бащиното си име?

Главен комисар Ръза има съпруга на име Айля и дъщеря на име Банар. В деня, в който Зейнеб постъпва на работа, се пенсионира Осман – негов колега и верен приятел. Ръза, мъдър и уравновесен човек, е лидер на екипа.

Комисар Хюсню е женен с четири деца. Бащата на жена му живее с тях. Поради финансови проблеми, той е неспокоен и по всякакъв начин се опитва да разреши проблемите си.

Месут се е присъединил към отряда съвсем скоро. Той е работил към „Специални операции”. Развел се е с жена си Ейшим, от която има дете. Но миналото му го преследва и тласка надолу. Той потиска емоциите си с алкохол, но не осъзнава, че това не решава проблемите, а по-скоро ги задълбочава. Безотговорното му държание го отдалечава все повече от сина му.

Комисар Мурат е млад и привлекателен полицай. Дори когато не патрулира по улиците, той намира време да помага на изпадналите в беда. Когато за първи път зърва Зейнеб, той мигновено е привлечен от нея.