За сериала

Реклама

Всеки делничен ден от 16:00 часа зрителите на bTV могат да се насладят на интригуващата история на братята Алекс (Зак Силва) и Луи (Нейт Хейдън), проследяваща драматичния разпад на семейството, битката със страстта, предателството и смъртта в най-новия сериал „Престъпления и страсти” (Desire).

Двамата братя Алекс и Луи отварят малък ресторант в Ню Джърси, заедно с майка си Рита (Елиана Александър). В деня на откриването в заведението пристига прочут местен гангстер, заедно с привлекателната си дъщеря. Известен със славата си на донжуан, Луи веднага забелязва  момичето и не след дълго връзката им минава на следващо ниво. След като разбира за случилото се, мафиотският бос отмъщава за честта на дъщеря си, подпалвайки  ресторанта и дома на семейството.

Принудени да избягат от града, двете момчета и майка им решават да заминат за Лос Анджелис и да започнат на чисто. Това което не знаят обаче е, че в същия град живее баща им, който  тайно обещава на Рита да ги вземе в ресторанта, в който самият той работи. Там Алекс и Луи срещат дъщерята на собственика Андреа (Мишел Белгрин) и тутакси се влюбват в нея.

Заплитащата се интрига ще изправи двамата братя пред редица предизвикателства и окончателно ще преобърне живота им.  Ще успеят ли те да запазят братската си любов и да се измъкнат от клопката на мафията, която е по петите им?