Бъдещи планове разделят "Революция Z"

Гледайте на 13 август от 20ч. по bTV Cinema

Реклама

Утре вечер - 13 август, от 20:00 часа в по bTV Cinema споровете за концепцията и бъдещето на "Революция Z" продължават. Тино е твърд за посоката на ъндърграунда, докато Боби залага на стъпки, увеличаващи популярността. Това ще подейства много добре в отношенията между басиста и продуцента Кадиев. През това време Стефото ще натрупа много позитиви пред Ани и Тино. Ще защити тяхната теза, ще ги спечели с таланта си, а и ще открие доста общи черти с вокалистката на бандата.



Фипо има друг проблем – славата се отразява на сексуалния му живот. И не само, че от участия и ангажименти покрай „Революция Z” не му остава време да обърне нужното внимание на Криси, но Полковникът запълва и малкото му останал незапълнен график. Барабанистът няма да се предаде толкова лесно. Как ще си гарантира няколко свободни часа за гаджето, ще стане ясно утре вечер от 20:00 часа в "Революция Z" по bTV Cinema.



Междувременно Савов развива силна емоционална връзка със сина си и се старае да бъде максимално близо до него. Но трябва да запази дискретност пред колегите си, което ще се окаже доста сложна задача с оглед очевидните прилики с наследника му.

Игрите на надлъгване и манипулиране между Цеков и Пешева са в разгара си. Той изтъква хиляди причини за лошото си настроение и стрес, а тя умело превръща учениците в оръжие на своите цели. Но Цеков, натрупал опит в престъпната дейност, ще измисли подход, чрез който категорично да я убеди, че това е крайно неподходящ момент за "романтични разсейвания". Дали директорът ще излезе като победител от играта, ще стане ясно утре вечер от 20:00 часа в "Революция Z" по bTV Cinema.