Цеков прави серенада на Пешева в новия епизод на „Революция Z” по bTV Cinema

Гледайте на 22 юли от 20ч.

Реклама

Утре вечер - 22 юли, от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema Лили ще се окаже на крачка от смъртта и то по вина на майка си. Това ще изплаши толкова много Мария, че тя ще направи рекапитулация на възможностите за общо бъдеще със Савов. Но преценката й може да се окаже грешна.

Интуицията на Ани й подсказва, че на екскурзията се е случило нещо и тя продължава разследването си. Замесен в лъжите на Тино, Фипо съвсем ще се оплете и накрая ще отнесе боя. И не само това – Криси ще получи информация за неочакваните му сексуални фантазии, които сериозно ще я учудят. Дали обаче истината ще излезе наяве, въпреки всичките усилия на музикантите, ще стане ясно утре вечер от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema.

С голяма загриженост Цеков ще посети дома на Пешева. Дори ще й направи серенада, но с нищо не ще убеди непреклонната математичка в безкористността на мотивите си. Като последен вариант, той ще премине към крайни действия и ще се впусне в саморазправа със стриптизьора Марио. Докъде ли ще стигне за строгата, хладна любов на Емилия, носеща съвършенството на квадратно уравнение?