Христо Михалков е новият бас китарист в "Революция Z"

А как ще се развият събитията в живота на Ани, Боби, Тино и Фипо, зрителите на bTV ще разберат тази пролет

Реклама

Поп-рок групата „Революция Z” от едноименния сериал на bTV вече има нов басист. Христо Михалков ще се присъедини към бандата, която се превърна в истински феномен през последната година. Освен като музикант Христо ще се присъедини към Джулия Бочева, Никола Стоянов, Иван Тишев и Иван Иванов и в продукцията на bTV.

Христо се занимава с музика от 8-годишен. Първоначално се е потопил в света на класическата музика, но при запознанството му с бас китарата, любовта му е от пръв поглед. Освен на струнния инструмент, Христо свири и на пиано. Една от големите му страсти е пеенето. В Консерваторията влиза с бас китара, поп и джаз, но година по-късно напуска. Свирил е в много групи (той сам не може да си спомни колко точно) и е обиколил България, правейки това, което обича най-много – да свири на бас китара. За басист в „Революция Z” той е избран сред над 100 кандидата, явили се на кастинг.

А как ще се развият събитията в живота на Ани, Боби, Тино и Фипо, зрителите на bTV ще разберат от третия сезон на поредицата тази пролет.