Юлиан Вергов прави любовни "бели" в "Революция Z" - утре вечер в 20:00 часа по bTV Cinema

Реклама

Утре вечер от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema Ани ще получи лоша новина за здравето на баща си. За да спаси живота му, тя ще вземе кардинални решения относно бъдещето си, кариерата си, мястото си в групата, дори ще излъже семейството на Фипо, което я приюти в тежък момент.

Емоционално разтърсен от загубата на Ани, Тино ще излее сърцето си в балада. Любовните несполуки действат съвсем различно на Пешева, а чувствителността й към реда и точността се изострят до крайност. Но не само това – въпреки че демонстрира увереност в способностите си, новата директорка ще трябва да признае, че има нужда от помощта на Цеков. Дали обаче ще я получи и на какво селфи ще стане свидетел?

Връзката на Мария и Савов започва все повече да притеснява Тино и Лили. Любовта между двамата е толкова луда, че те се вдетиняват и започват да правят „бели”. Децата ще трябва да влязат в ролите на възрастни, за да запазят домакинството и да гарантират, че никой няма да се окаже зад решетките. Но гафовете продължават до степен, в която взимат жертви.

Ще успее ли Тино да трогне Ани с новата си балада, как Пешева ще се справи с атаките на „Цековистите” и кой ще дава тон в „Революция Z”, зрителите на bTVCinema ще видят в четвъртък от 20:00 часа.