Концерт и сватба във финалния епизод от трети сезон на "Революция Z"

Утре вечер - 5 август, от 20:00 часа по bTV Cinema

Реклама

Утре вечер - 5 август, от 20:00 часа по bTV Cinema "Революция Z" ще бъдат много притеснени за Ани. Броени дни след смъртта на баща й и опита за самоубийство, тя се държи все едно нищо не се е случило. Приятелите си обясняват поведението й с посттравматичен стрес, но истината е друга.



Междувременно, пред "Революция Z" се открива възможността да излязат на световната сцена и да се срещнат с най-добрите продуценти. Летвата е вдигната високо, очакванията към тях са огромни, а надеждите им са повече от смели. Дали обаче ще успеят да ги оправдаят и до какви промени ще доведе специалният концерт на групата?

Цеков и Пешева правят планове за бягство и подбират най-доброто място, където да се спасят от дългите пипала на закона. Сбогуват се със 197-мо с голяма носталгия и дори споделят интимните си трепети пред цялото училище. Дали обаче ще напуснат любимата си работа и до какво може да доведе страхът от правна санкция, зрителите на bTV Cinema ще разберат утре вечер от 20:00 часа в "Революция Z".

Димитрова е обсебена от бременността на Маринова. Тя я преследва и й дава съвети за бъдещото майчинство, които напрягат учителката по физическо. Но това не е всичко – учителката по литература започва и разследване за това кой е бащата на детето.

Настъпва и големият ден за Мария и Савов. Залата се пълни, булката е красива, шаферките са на лице, дори "Революция Z" са репетирали за изпълнение на събитието. Но предстоят изненади. Дали в крайна сметка "лошото момче" ще сложи брачната халка, ще стане ясно в следващия епизод на поредицата по bTV Cinema.