Отчаяно следене и подслушване се завихря в 197-о

Гледайте утре вечер в „Революция Z” по bTV Cinema

Реклама

Утре вечер от 20:00 часа по bTV Cinema мечтите на „Революция Z” започват да се сбъдват. Ани печели място за доброволец в далечна страна, Фипо е готов да се включи в програма на НАСА, Боби – да стане юрист, но проблемът е как да съобщят плановете си на Тино. Дали китаристът ще подкрепи приятелите си в амбициите им, или отново ще постави бъдещето на бандата на първо място?

Мира също е емоционална поради предстоящите житейски избори, които трябва да направи. Докато „Революция Z” финализира първия си албум и готви турне, тя ще излее чувствата си в ново авторско парче. И въпреки недоверието на Кадиев в потенциала на дъщеря си, Боби ще се заеме да го продуцира и да го превърне в хит.   

През това време Цеков изпада в пълно отчаяние, защото техниките му за разкриване на саботьора не постигат желания резултат. И въпреки че всички ресурси за следене и подслушване са впрегнати, виновникът за потенциалното закриване на 197-о не се издава. Стига се дори до „съдебна комисия”, но тя разкрива напълно странични, шокиращи тайни.



Междувременно Стефото е официално приет в групата. Дори Кадиев одобрява новото попълнение в „Революция Z”, а останалите го виждат като достоен заместник за сценичните изяви. Савов и Маринова също се чувстват все по-комфортно един с друг. Това прави впечатление на най-близките им, но те продължават да отричат, дори пред самите себе си, че имат истинска връзка. Дали ще бъде разкрита любовта им, зрителите на bTV Cinema ще разберат утре вечер от 20:00 часа.