Радио N-JOY въвлича слушатели в приключение с "Революция Z"

Искате ли да се срещнете на живо с младите музикални идоли

Реклама

 

Радио N-JOY дава възможност на свои слушатели да се впуснат в приключение с новите музикални идоли от "Революция Z”. Броени часове преди да се качат на голямата сцена на зала 1 на НДК за финала на „Зелената песен на България“, „Революция Z” ще се запознаят на живо с феновете си.

Всеки, който иска да има този шанс, трябва да изпрати мейл на [email protected] с отговор на въпроса "Как се казва първият хит на групата?". В петък - 1 ноември, на живо в ефира на радио N-JOY чрез жребий ще бъдат изтеглени имената на петима късметлии, дали верен отговор в играта.  Печелившите слушатели ще спечелят и билет за финала на "Зелената песен на България".  Инициативата е на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма "Околна среда 2007-2013".

Любимците Джулия Бочева, Никола Стоянов, Иван Тишев и Иван Иванов участват в конкурса за нова българска музика с парчето "Можеш да бъдеш всичко" и ще покажат на верните си фенове, че да сбъдват мечтите си е съвсем постижимо. Снимки от срещата на звездите със слушателите на радио N-JOY ще бъдат публикувани на официалния сайт и Facebook профил на бандата.

Феновете на "Революция Z” могат да подкрепят идолите си и тяхното парче "Можеш ба бъдеш всичко“ в конкурса "Зелената песен на България“ като гласуват на www.zelenatapesen.bg. Останалите участници в проекта са Михаела Филева, Графа, Били Хлапето, Криско, Der Hunds и Рут Колева. Билетите за големия финал на „Зелената песен на България“ са в продажба на касите на НДК и онлайн на www.ticketsbg.com.