„Революция Z” се връщат в училище в премиерния трети сезон - утре от 20:00 часа по bTV Cinema

Реклама

След едно лудо и изпълнено с музика лято "Революция Z" тръгва отново на училище. Но ситуацията вече е коренно различна - Ани е част от нова група, с която бързо печели вниманието в интернет, докато Тино я чака с нетърпение и със същата силна любов. Но въпреки усилията си да я направи отново щастлива, китаристът ще получи доста неприятна изненада...

За Фипо събитията с Криси се развиват повече от добре през последните месеци. За сметка на това Мира се държи странно - изгубила се е за цяло лято и е променила външния си вид.

Но и големите в "Революция Z" не са скучали през почивните дни. Докато Савов се е отдал на страстна авантюра, която поглъща всичките му сили, Цеков и Пешева подготвят схемата "Путин - Медведев" за предстоящото управление на 197 СОУ. Дали обаче математичката със стройната фигура ще се съгласи да се откаже от поверената й власт в името на любовта?

Голяма новина ще съобщи и Димитрова - през изминалото лято е открила пътеводната си светлина и смята да я интегрира изцяло в професионалния си живот.

Как ще се справят с новите предизвикателства на училищния живот героите от "Революция Z", зрителите на bTV Cinema ще видят в сряда от 20:00 часа.