Тийнейджъри забременяват в "Революция Z"

Не пропускайте епизода на 14 август от 20ч. по bTV Cinema

Реклама

Утре вечер - 14 август, от 20:00 часа в по bTV Cinema в "Революция Z" поредица лоши новини за 197-о искрено ще зарадват Цеков. Но точно когато директорът чувства, че сватбената примка се разширява около врата му, инспекторатът ще му нанесе най-тежкия удар. Или поне той така си мисли.

Фипо и Криси ще се сблъскат с другата страна на секса - проблема с контрацепцията. Стресиран от възможността да се превърне в бъдещ родител, барабанистът ще извърши чудеса от храброст с надеждата за превенция. Но дали притесненията им ще свършат след няколко дни или след 9 месеца?



След лек инцидент с Маринова в учителската стая, Савов ще реши да поеме пълна отговорност за сина си. Ревността му към Веско ще го подтикне да вземе важно решение, но в същото време отново ще ограничи социалните му контакти.



Тайната на групата за опита за самоубийство на Ани изтича в публичното пространство. И въпреки усилията на приятелите да й спестят стреса, всички останали се държат странно покровителствено. И естествено, вината за некоректната постъпка пада върху Мира. Но дали всъщност тя е грешната в случая и как ще се отрази това на групата, ще стане ясно утре вечер от 20:00 часа в "Революция Z" по bTV Cinema.