Сезон 3 - епизоди

Какво да очакваме в новите епизоди?

Реклама

Епизод 1
В този епизод ще видим как парите и любовта променят хората и ги карат да правят странни неща. Ще си припомним и накратко и как се разви историята на всеки персонаж в предишните два сезона.

Епизод 2
Сега животът на Марк е различен – той е помъдрял. Лера се е кротнала и не е вече истеричната жена, каквато е била в началото. Игор трябва да направи нещо за загубения си бизнес, не му се иска да остане лишен от препитание.

Епизод 3
Въпреки многото си проблеми, Саша се връща в родния Перм, но отново ще се опита да промени живота на всички главни герои. Дано да е за добро.

Епизод 4
Лера смирява гордостта си, става по-сговорчива и спира да постъпва глупаво и импулсивно, както е правила по-рано. Може би Марк отново ще стане нормален. Постепенно всеки персонаж започва да си връща загубените ценности и скоро отново ще заживее щастливо, но преди това предстоят някои драматични събития и предателства.

Епизод 5
Вадик и Лера се борят с безпаричието и напрежението в работата. Иска им се да спестяват пари за бъдещото си семейство. Двамата отново започват да се карат, но приятелите им ги сдобряват. Лера се опитва да подобри отношенията си с чичо Толя. Марк изобщо не знае как да постъпи с приятелката и началника си. Неговата сексуална ориентация си остава загадка.

Епизод 6
Конфликтът на Вадим и Наталия с любопитните им съседи продължава, а Володя и София са решили да отидат при Вадим, за да се разберат веднъж завинаги. Разбира се, това е трудна задача, макар че София искрено се опитва да помогне на Вадим. Тя се решава на отчаяна постъпка, когато разбира, че има опасност за живота му. Вова пък е решил да направи неочаквано за себе си и другите признание, какво ли ще сподели?

Епизод 7
За да решат проблемите си и да си върнат загубените семейства и доходи, персонажите трябва да изберат свои съюзници и да открият кой им е враг. Някой може да помощник, а друг би могъл да разбие всички надежди за успешен живот. Историята наближава своя край, а това значи, че всички предатели и интриги ще бъдат разкрити.

Епизод 8
Както и по-рано в центъра на действието отново е московската шесторка, които упорито се стремят да си върнат загубените щастие и любов. Вадим започва да крои нови планове, което тревожи останалите герои.
Какви тайни и интриги ще бъдат разкрити на финала ще узнаете от развръзката на сезона.

Тагове: Секс по руски