Актьори от „Скъпи наследници“ се срещат с фенове на гурме вечеря в новия ресторант на MasterChef Токев

Радио N-Joy дава шанс на слушателите си да се срещнат на живо със своите любимци

Реклама

Седмица след старта на най-мащабната продукция в света на телевизионното кино – сериала „Скъпи наследници“, bTV и радио N-Joy дават шанс на зрителите и радио слушателите да спечелят лична среща с част от актьорите в хитовата продукция. Орлин Павлов, Искра Донова, Петко Венелинов, Даяна Ханджиева и Веселин Калановски ще посрещнат шестима от най-запалените фенове на „Скъпи наследници“ на изискана гурме вечеря под домакинството на MasterChef Андре Токев в неговия нов ресторант.

Всеки ден от 22 до 26 януари слушателите на радио N-Joy ще могат да отговарят на въпроси, свързани със сюжета на продукцията в предаването „Шоуто на инспектор N-JOY“?, онлайн на www.njoy.bg и във facebook страницата на радиото. Въпросът, с който започва играта днес е: „В колко часа от понеделник до петък се излъчва сериалът „Скъпи наследници“ по bTV?”

В понеделник, 30 януари, на томболен принцип, шестима участници, дали верен отговор в играта, ще получат шанса да се срещнат на живо с любимите си актьори от „Скъпи наследници“ по bTV. Домакин на срещата ще бъде строгото, но справедливо жури на MasterChef Андре Токев, който ще приготви специална гурме вечеря за победителите в новия си ресторант на ул. „Хан Крум“ № 31 в София. Късметлиите ще имат възможност да се запознаят лично с Орлин Павлов, който влиза в ролята на Борис Йотов - известен екстремен спортист, завърнал се в родното си село след години живот в чужбина, за да открие детски рехабилитационен център в Бели Вит. Освен с него, с фенове ще се срещнат и  Искра Донова (в ролята на красивата и еманципирана кръчмарка Снежана), Даяна Ханджиева (в ролята на амбициозната и уравновесена невроложка и внучка на бай Дочо), Петко Венелинов (в ролята на плейбоя Станислав) и Веселин Калановски (в ролята на кметския наместник в Бели Вит Цветан).

Играта на „Скъпи наследници“ и радио N-Joy започва днес в предаването „Шоуто на Инспектор N-JOY“, където всеки делничен ден до 26 януари включително, слушателите ще чуват въпроса на деня.

„Скъпи наследници“ се излъчва от понеделник до петък от 18.00 часа по bTV. Епизодите може да гледате и online до 7 дни след тв излъчването на безплатната видео платформа btvplus.bg, както и ексклузивно преди ефир на voyo.bg.