Ани и Диди с нови професионални ангажименти, а фамилията получава второ условие от бай Дочо

В "Скъпи наследници" на 22 май от 18:00 ч. по bTV

Реклама

Напътствията, които Ани (Лорина Камбурова) дава на Милица (Койна Русева) за дизайнерските й рокли, се харесват на бизнес дамата. Тя се впечатлява и от новаторските й идеи и дори й предлага да работят заедно. Марин (Димитър Баненкин) и Снежи (Искра Донова) не са много убедени в добронамереността на Милица. Ще се разколебае ли Ани или ще приеме работата – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Най-добрата приятелка на Ани Диди (София Бобчева) също вече е готова за нови професионални поприща. Веднъж окуражена, че притежава уменията, за да стане фризьор, тя вече е готова да гради сериозна кариера. Първият й урок преминава с неочаквано запознанство. Близка приятелка на Милица се оказва поредният клиент в салона, а разговорът с Диди я запознава с лъжите на бизнес дамата, които тя разказва в стремежа си да скрие истината за живота си през последните месеци. 

Докато Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) убеждават селяните да се присъединят към протеста, полицай Колев (Китодар Тодоров) търси истината за собственото си семейство. В разговор с баба Злата (Цветана Манева) униформеният ще се опита да разбере повече за дядо си. Познавала ли го е мистериозната съседка – от 18:00 часа, по bTV.

Венета (Ивана Папазова) заминава за столицата, за да се лекува. Пристигането на племенницата й Рая в Бели Вит пък предизвикват сълзите на Катя (Даяна Ханджиева). Кое ще разстрои лекарката и на чие рамо ще поплаче?

Наред с всички мистерии около смъртта на бай Дочо, в селото пристига адвокатката, с второто условие за фамилията.