Ани признава на Борис, че му е изневерила, връзката на Диди и Васко е разкрита, Катя опитва да измъкне баща си от ареста - в "Скъпи наследници" на 16 февруари

Гледайте епизода от 18:00ч. по bTV

Реклама

Въпреки че направи опит да скрие от Борис (Орлин Павлов), че му е изневерила, след поредното му обяснение в любов Ани (Лорина Камбурова) не издържа и му разкрива истината за отношенията си със Станислав (Петко Венелинов).

Междувременно Борис е получил задача от баба Злата (Цветана Манева) да пие специално пречистена от тях двамата вода, да се концентрира върху проблемите си и тя ще му отговори.

Арестът на Марин (Димитър Баненкин) предизвиква съмнения в куп жители на Бели Вит за това кой го е натопил пред полицията за горския пожар, за който е заподозрян. Всички опити на Катя (Даяна Ханджиева) да го измъкне от ареста удрят на камък и тя опира отново до Борис, за да й помогне. Оказва се, че инцидентът е причинен от спасените от него туристи, но дали момичето ще признае вината си и така Марин ще се измъкне от ареста - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) пък са хванати да се забавляват на компютърни игри от Диди (София Бобчева). Разстроена, тя споделя случващото се в личния си живот с Васко (Антоний Аргиров), а втората им целувка в горската беседка е заснета от някой. Идва ли краят на още една връзка в Бели Вит и как магазинерката реагира на признанието на баща си Иван (Вальо Танев), че има връзка със Снежи (Искра Донова)  - в „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.