Ани разбира кои са истинските й родители, Борис целува Катя, а моделът Виктор Самсонов снима горска фотосесия - в "Скъпи наследници" на 12 февруари

Реклама

След години на мълчание Снежи (Искра Донова) най-накрая разкрива пред Ани (Лорина Камбурова) голямата им тайна - тя не й е сестра, а нейна майка. Разочарованието на момичето, че досега е живяло в лъжа, е голямо и тя трудно приема новината. Решена да научи всички подробности, Ани иска да разбере най-важното - кой е баща й. Последвалият шок от разкриването и на тази истина е голям, тъй като това ще промени не само нейния живот, но и този на цялата фамилия Дочеви. Каква е историята на една греховна връзка - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно в дома на софиянците, Марин (Димитър Баненкин) е силно притеснен за здравословното състояние на Венета (Ивана Папазова), след като тя припада пред него. Прекалено голямата му загриженост ядосва домакинята, която не желае дъщеря им Катя (Даяна Ханджиева) да заподозре нещо и да се притесни.

След като се разделя с Румен (Любо Ковачев), Катя признава на Борис (Орлин Павлов), че той е една от причините да вземе това решение. Изправен пред този факт, спортистът не се сдържа и целува красивата лекарка. Как реагира тя - гледайте от 18:00 часа, по bTV.

Ентусиазмът на Любо (Дарин Ангелов), че ще бъде домакин на куп моделки, пък бързо замира, след като в селото пристигат не жени, а мъже. Сред тях е и красавецът Виктор Самсонов, който се запознава отблизо със селския бит. За радост на полицая, фотографката за фотосесията бива очарована от визията му, а не след дълго става жертва и на чара му.