Бай Дочо с ново условие към наследниците, Румен с дългопазена тайна от Катя

Гледайте в „Скъпи наследници“ на 25 април от 18:00 ч. по bTV

Реклама

Три месеца след като семейство Дочеви приема условието на бай Дочо да заживее в Бели Вит, за да вземе наследството му, адвокат Перпелиева (Надя Иванова) се появява с нова задача за наследниците. За 12 часа всички единодушно трябва да решат кой да напусне надпреварата и да се лиши от парите. Кой е най-силно застрашен и кой ще се раздели с милионите - разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Поредната игра на бай Дочо ще върне баба Злата (Цветана Манева) в спомените й за него. Пред Венета (Ивана Папазова) тя ще си спомни за последната им Коледа, когато никой от близките му не е бил с него.

Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) също са заинтригувани от появата на адвокатката и са твърдо решени да разберат какво търси тя в Бели Вит. Ще успеят ли да я пречупят да си признае? - вижте в 18:00 часа по bTV.

Междувременно Иван е изключително развълнуван, че ще става дядо. Той дори дава идеи на Диди (София Бобчева) как да кръсти бъдещия му внук. Как ще реагира на емоциите му магазинерката?

В София Румен (Любо Ковачев) споделя на шефката си, че обмисля да се кандидатира за позицията й на следващия конкурс. Ще я ядосат ли намеренията му и как ще реагира той, когато тя му припомни за аферата им отпреди години?