Борис и Ани се целуват, Станислав плаче за Зори, а Иван се показва със Снежи пред цялото село - в "Скъпи наследници" на 23 март

Гледайте от 18:00ч., по bTV

Реклама

Веднъж изтрезнял и с тайно уредена среща от родителите му, Борис (Орлин Павлов) и Ани (Лорина Камбурова) най-накрая се изправят очи в очи. Взаимното им извинение е последвано от страстна целувка.

Марин (Димитър Баненкин) е в шок от новината, че Венета (Ивана Папазова) ще работи със Снежи (Искра Донова). Домакинята му припомня събитията около раздялата им, защото той й е изневерил. Готови ли са за взаимна прошка - гледайте в новия епизод на "Скъпи наследници".

Самата Снежи става обект на обиди от страна на свой съселянин. Поведението му я разстройва, а насреща отново застава Иван (Вальо Танев). Той е решен веднъж завинаги да покаже, че тя е неговата жена и двамата най-накрая се появяват заедно като двойка.

Станислав (Петко Венелинов) е неутешим след раздялата със Зорица (Стефания Кочева). Какви са последните й думи към него, запечатани в писмо и каква ще бъде реакцията на майка му при вида на сълзите му - в 18:00 часа, по bTV.

Докато Диди (София Бобчева) се чуди от кого са анонимните й писма, Васко (Антоний Аргиров) е върнат от мутрите в селото пребит. Междувременно Румен (Любо Ковачев) се появява пред дома на Дочеви, за да говори с Венета.