Борис напада Ани, Румен и Катя се целуват, Венета изневерява на Марин, а фолк певицата Камелия с благотворителен жест към Бели Вит – в "Скъпи наследници" на 16 март

Реклама

Въпреки трудното начало за отбора на Бели Вит, момчетата успяват да се върнат в играта и дори да обърнат резултата. С указанията си Ленин (Филип Аврамов) постига успех, а тактиката, взаимстваната от легендарните голове на Гунди, Лечков и Костадинов, водят до победа за тима. Благотворителният мач завършва с голям купон в местната кръчма. И там звездата на попфолка Камелия продължава да забавлява гостите, като решава да направи жест за селото и дарява хонорара си за параклиса.

Поредното си парче Камелия изпълнява в дует с Румен (Любо Ковачев), а импровизираната серенада, която лекарят прави на Катя (Даяна Ханджиева), до такава степен я умилява, че тя го целува пред всички.

Не всички обаче имат повод за радост. Чочо (Юлиян Петров) получава неочаквана новина от Диди (София Бобчева). Каква - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Ани (Лорина Камбурова) най-накрая решава да се изправи лице в лице с Борис (Орлин Павлов). Той обаче я напада. Страда ли наистина спортистът, както си мисли приятелят му Любо (Дарин Ангелов) – гледайте от 18:00 часа, по bTV.

След разговор с Марин (Димитър Баненкин), който е сигурен, че фамилията им е прокълната, Милица (Койна Русева) е убедена, че за това е виновна баба Злата (Цветана Манева). Мистериозната съседка обаче й казва неща, които ще смразят кръвта на бизнесдамата.

В града Венета (Ивана Папазова) се впуска в недопустими доскоро за нея неща. Сред тях е и да изневери на мъжа си, целувайки новия си ухажор. Дъщерята на Васко (Антоний Аргиров) пък най-накрая пристига в Бели Вит.