Иван предлага брак на Снежи, Ани иска да избяга от Бели Вит, а Васко целува Диди - в "Скъпи наследници" на 14 февруари

Гледайте епизода от 18:00ч., по bTV

Реклама

Членът на селското сдружение Иван (Вальо Танев) е поредният, който научава тайната на Снежи (Искра Донова). След като местната кръчмарка му разкрива, че е майка на Ани (Лорина Камбурова), а бащата е Марин (Димитър Баненкин), тя дава право на избор на любимия си дали да остане с нея. След първоначалния шок, Иван за пореден път доказва, че обича Снежи и й предлага брак. С построяването на мечтаната от него къща обаче има проблем и строежът е спрян. Ще успее ли да се справи със ситуацията – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Ани и Борис (Орлин Павлов) решават да заминат в чужбина. Как ще реагират на плановете им семействата и най-близките им приятели? След като Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) виждат запис как Ани се качва в колата на Станислав (Петко Венелинов), майката задава на сина си въпроса: Ани ли е неговото момиче? Как ще й отговори спортистът - вижте в 18:00 часа, по bTV. Гневът на Косьо пък е толкова голям, че той отива със заплахи при софийския плейбой.

Венета (Ивана Папазова) отново припада и този път е намерена от племенника си Станислав, а така за проблемите й бързо научава и Милица (Койна Русева). Разбира се, малко след това новината уж неволно е споделена и с Катя (Даяна Ханджиева), която се сблъсква със здравословните проблеми на майка си.

Чочо (Юлиян Петров) вижда гаджето си Диди (София Бобчева) в обятията на Васил (Антоний Аргиров), и това води до конфронтация с баща му – защо е наел счетоводителя да работи в магазина. Скандалът между тях става толкова разгорещен, че Цветан (Веселин Калановски) отнася удар по лицето. Междувременно Васко и Диди се сближават и това довежда до първата им целувка. Искрата на страстта не подминава и градската бохемка Поля (Рая Пеева), чийто интерес към Чочо се засилва с всеки миг, прекаран в Бели Вит.