Косьо разкрива изневярата на Ани, Васко най-накрая се вижда с дъщеря си - в "Скъпи наследници" на 13 февруари

Венета иска парти за годишнината от сватбата си - в "Скъпи наследници" на 13 февруари, от 18:00ч., по bTV

Реклама

След признанието на Снежи (Искра Донова), че Марин Дочев (Димитър Баненкин) е баща на Ани (Лорина Камбурова), момичето осъзнава, че с Катя (Даяна Ханджиева) са сестри. След всичко, което научава, тя е разочарована и от факта, че не е знаела за роднинската си връзка със Станислав (Петко Венелинов), преди да изневери с него на Борис (Орлин Павлов).

Колкото и да се надява прегрешението й да не бъде разкрито, Косьо (Георги Кадурин) и Неда (Виктория Колева) разбират всичко, благодарение на записите от скритите камери разположени из града. Ще я разобличат ли пред Борис или ще запазят всичко в тайна - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници.“

Васко (Антоний Аргиров) пък е тъжен, защото не се е виждал дълго време с дъщеря си. Катя му предлага да замине за града и да прекара няколко часа с момиченцето си. Въпреки че не е очарована от появата му на детската площадка, съпругата на Васко Христина (Милена Аврамова) все пак се съгласява да ги остави с Рая да се видят за няколко часа в столична сладкарница. Завръщайки се в Бели Вит пък, счетоводителят прави скъп подарък на Диди (София Бобчева).

Междувременно Венета (Ивана Папазова) казва на Марин, че иска да организира вечеря по повод 30-ата годишнина от сватбата им.