Любо признава на Борис, че е влюбен в Ани - на 13 април в "Скъпи наследници"

Венета най-накрая разкрива, че е болна, а Диди е бременна

Реклама

Снимките на видеото на рок групата „Дивата свиня“ тотално изнервят Любо (Дарин Ангелов), тъй като Ани (Лорина Камбурова) иска от него емоционална целувка с Катя (Даяна Ханджиева). Разправиите му с режисьорката са през целия ден, което изненадва Борис (Орлин Павлов). На поредния му въпрос какво се случва, полицаят не издържа и казва истината - влюбен е в годеницата му. Каква ще е реакцията - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

След поредната доза обиди от страна на Марин (Димитър Баненкин), който нарича Венета (Ивана Папазова) с всевъзможни епитети, тя най-накрая разкрива пред всички дълго пазената си тайна - че е болна от рак. Това ли е обаче единствената причина за признанието й - разберете в 18:00 часа, по bTV.  

Макар че първата им среща с Васко (Антоний Аргиров) претърпява истинско фиаско, Диди (София Бобчева) има повод за радост - най-накрая е бременна. Радостта й обаче няма да е задълго, защото магазинерката научава новина, която ще развали този момент.

Селската банда „Дивата свиня“ е на път да се появи на първия си конкурс. Музикантите обаче не са много нахъсани, след като виждат конкуренцията. Ще успеят ли да се вземат в ръце и как ще се представят - в новия епизод на „Скъпи наследници“.