Марин не спира да унижава Венета, а Цецо се намесва в отношенията им

На 12 април в "Скъпи наследници"

Реклама

Унизителното отношение на Марин (Димитър Баненкин) към Венета (Ивана Папазова) продължава. Освен че я засипва с обидни епитети, той дори прави опит да я изгони от семейното легло. В желанието си да я разобличи, бизнесменът включва в плана си и Цветан (Веселин Калановски). Кметският наместник има за задача да ухажва домакинята и да я накара да изневери на мъжа си. Ще се поддаде ли Венета - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Милица (Койна Русева) също получава задача от брат си. Докато се занимава със семейните му проблеми обаче, самата тя има повод да потърси помощ. На Станислав (Петко Веселинов) е заръчано да впусне чара си в действие и да съблазни бременната жена на баща му. Готов ли е за подобно нещо софийският плейбой - разберете в 18:00 часа, по bTV.  

Междувременно в Бели Вит тече трескава подготовка за заснемането на клипа на групата „Дивата свиня“. Хип-хоп дуото Рavell & Venci Venc' също дават по едно рамо и учат на сценично поведение колегите си рокаджии. Появата на фотографката, с която Любо (Дарин Ангелов) е преспал, изнервя Ани (Лорина Камбурова), а една професионална забележка от нейна страна получава съответната реакция от момичето.

Ани пък изнервя влюбения в нея полицай с коментара си, че не може да покаже страст в целуването си с Катя (Даяна Ханджиева). Как ще реагира той на тази провокация и защо лекарката отново се оказва в леглото на Румен (Любо Ковачев) - в новия епизод на „Скъпи наследници“.