Марин признава истината на Венета, Поля целува Чочо, а селският пазар става сцена на много емоции - в "Скъпи наследници" на 9 март

Реклама

След седмици на отричане и молби да му повярват, Марин (Димитър Баненкин) най-накрая решава да каже истината на жена си, че навремето й е изневерил със Снежана (Искра Донова). Наистина ли обаче Ани (Лорина Камбурова) е негова дъщеря и как Венета (Ивана Папазова) ще реагира на тази иначе очаквана новина - гледайте от 18:00 часа, по bTV.

Организираният пазар в Бели Вит се превръща в хит и въпреки лошото време и първоначалният скептицизъм на местните, куп граждани се стичат там, за да си купят от местните продукти. Сред тях е и Милица (Койна Русева), която проявява интерес към изделията на Ани. С кои свои действия ще предизвика сълзите на момичето - в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Новият живот, който Диди (София Бочева) е решила да имаq включва напускане на работа в магазина и намиране на нова в столицата. А най-вероятно и смяна на гаджето, с което си спретва поредния скандал. Открит интерес към Чочо (Юлиян Петров) има Поля (Рая Пеева), която при поредната им среща, решава да го целуне. Как ще реагира синът на кметския наместник?

След заклинанията, които прави на сламената вуду кукла, баба Злата я заравя в земята. Дали това ще помогне на Бели Вит да се отърси от алчността?