Марин в шок от изневярата на жена си, Милица - от Станислав, а Бели Вит става туристически хит - в "Скъпи наследници" на 20 март

Гледайте от 18:00ч., по bTV

Реклама

Марин (Димитър Баненкин) не може да си намери място, след разкритието за изневярата на Венета (Ивана Папазова). Смехът на Катя (Даяна Ханджиева) при вида на снимките, още повече го ядосват.

Междувременно Венета и Румен (Любо Ковачев) са й направили поредните изследвания в болницата. Домакинята обаче не желае Катя да знае каквото и да било, преди да е ясна диагнозата.

Пристигането на Крум (Константин Гергинов) влияе ползотворно на Борис (Орлин Павлов). Вече трезвен, той се извинява на близките си за начина, по който се е държал. Как ще реагират те – от 18:00 часа, по bTV.

Станислав (Петко Венелинов) все повече хлътва по Зорица (Стефания Кочева), поведението му учудва и майка му Милица (Койна Русева). Ревнува ли бизнес дамата или се страхува, че е напът да изгуби сина си - гледайте в новия епизод на "Скъпи наследници".

Кръчмата на Снежи (Искра Донова) пък е пълна до дупка, след като се оказва, че е станала хит в интернет. Каква е причината десетки туристи да посетят Бели Вит, за да пийнат по една ракия - разберете от 18:00 часа, по bTV.

Косьо (Георги Кадурин) се връща към нереализираната си мечта. Двамата с Иван (Вальо Танев) дори ще си спретнат импровизирано състезание, за да покажат кой е по-добър в карането на собственоръчно направени ски.