Неда заплашва Ани, Иван получава шамар, а полиция търси Марин - в "Скъпи наследници" на 15 февруари

Гледайте епизода от 18:00ч. по bTV

Реклама

В откровен разговор с Неда (Виктория Колева), Ани (Лорина Камбурова) признава, че е изневерила на Борис (Орлин Павлов) със Станислав (Петко Венелинов). В желанието си да не загуби любимия си мъж, момичето моли родителите му да й дадат втори шанс и да не станат причината спортистът отново да се върне към алкохола и наркотиците, които е употребявал след инцидента в планината. Ще приемат ли молбата й Неда и Косьо (Георги Кадурин) - вижте от 18:00 часа, по bTV.

Междувременно Ани кани Марин (Димитър Баненкин) да проведат първия си урок по пиано. Разбрала вече, че именно той е биологичният й баща, му задава откровено въпроса дали винаги е бил влюбен в жена си, с която празнуват 30 години брак. Ще признае ли за изневярата си Марин, гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“. Самият той остава като попарен, след като по време на празничната вечеря за годишнината му с Венета (Ивана Папазова) в дома им идва полиция, която го търси.

 

Получил отказ от Снежи (Искра Донова) да се омъжи за него, Иван (Вальо Танев) с изненада научава, че всички в селото знаят за уж тайната им връзка. Какъв съвет ще му даде синът му Любо (Дарин Ангелов), за да предизвика ревността на кръчмарката и с кое ще ядоса Снежи и тя ще го шамароса – „Скъпи наследници“, от 18:00 ч., по bTV.

Едно женско приятелство пък е напът да приключи. След като Диди (София Бобчева) признава на Ани, че Васко (Антоний Аргиров) я е целунал, тя не получава нужната подкрепа, а обида от дружката си.

Междувременно Марин и Венета са организирали семейна вечеря, за да отпразнуват перлената си сватба. В къщата на дядо Дочо царува романтика, юбилярите се радват на специални подаръци, а гостите на индивидуално приготвени по вкуса им деликатеси. Когато внезапно поредният коварен план на Милица (Койна Русева) влиза в действие и униформени нахлуват в семейната къща. Какво търси полицията и ще успее ли да развали празника?