Шокиращи признания и мъжки разочарования - в "Скъпи наследници" на 9 февруари

Гледайте "Скъпи наследници" на 9 февруари от 18:00ч. по bTV

Реклама

Ани (Лорина Камбурова) ще преживее истински шок, след като разбере две тайни, които засягат личността й - отношенията й със Станислав (Петко Венелинов) са разкрити, а и тя не е просто едно селско момиче, а част от фамилията Дочеви. Как ще реагира любимата на Борис (Орлин Павлов), гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници, от 18:00 часа, по bTV.

На свой ред Катя (Даяна Ханджиева) е решена да се разясни с Румен (Любо Ковачев) и го посещава у тях. Със себе си носи и подарения от него пръстен, но не, за да го приеме, а за да му го върне. Признанието й, че не го иска, не заради изневярата, а защото вече не го обича, ще ядоса лекаря и той ще я обвини, че е влюбена в Борис. Правилни ли са предположенията му Катя ще сподели лично със спортиста.

Самата тя ще бъде помолена от Любо (Дарин Ангелов) да си мълчи за признанието му за отношението му към Ани. Само залитане ли е, или той наистина е влюбен - гледайте в поредния епизод на „Скъпи наследници“. Полицаят ще се изправи лице в лице с обидата на малката си сестричка, която гори в подготовката на сватбата на Ани и Боби. С какво ще си заслужи гневът й?

Междувременно Марин (Димитър Баненкин) за първи път ще се усети безпомощен, след като съпругата му Венета (Ивана Папазова) припада. Милица и Станислав подготвят нов план за саботаж на роднините си, като този път на прицел е Васко. Как ще се включи в интригата кметският наместник?