Скандали на предсватбените партита на Борис и Ани

В „Скъпи наследници“ на 17 април от 18:00 ч. по bTV

Реклама

Диди (София Бобчева) се е заела с организацията на моминското парти на Ани (Лорина Камбурова). Под вещото ръководство на Милица (Койна Русева), магазинерката успява да помрачи иначе щастливия ден на приятелката си. Един кадър ще накара Ани за пореден път да се усъмни във връзката си и в отношенията на Борис (Орлин Павлов) и Катя (Даяна Ханджиева). Как лекарката ще отговори на въпроса на майка си има ли чувства към спортиста - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Ергенският купон на Борис също не минава гладко. След като двамата с Любо (Дарин Ангелов) най-накрая си стискат ръцете и се сдобряват, цялата мъжка банда се насочва към парти буса. Там полицаят за пореден път предупреждава Васко (Антоний Аргиров) да остави сестра му на мира. Ще се съгласи ли счетоводителят - от 18:00 часа, по bTV. Един скандал със Станислав (Петко Венелинов) пък ще накара сина на Милица да разкрие пред всички, че Диди е бременна.

Разбрал от Косьо (Георги Кадурин) за срещата на Снежи (Искра Донова) с Марин (Димитър Баненкин), Иван (Вальо Танев) е твърдо решен да разбере изневерява ли му кръчмарката. Междувременно Косьо и Неда (Виктория Колева) обсъждат сватбата на Борис и Ани. Главата на фамилията Йотови има свое виждане за големия ден и споделя идеите си с жена си.