След признанието за изневяра Борис гони Ани, а Станислав изнудва с компромати Васко - в „Скъпи наследници“, 19 февруари, от 18:00ч., по bTV

Реклама

С гняв и разочарование Борис (Орлин Павлов) приема признанието на Ани (Лорина Камбурова), че му е изневерила със Станислав (Петко Венелинов). След като категорично й заявява, че повече не може да живее в дома му, спортистът решава да „се утеши“ с едно екстремно изживяване. Желанието на Любо (Дарин Ангелов) да го убеди да не рискува живота си, му докарва разбит нос. С кое полицаят успява да разгневи най-добрия си приятел, гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Марин (Димитър Баненкин) продължава да е в ареста и с всяка минута завещаните милиони все по-ясно се изплъзват от ръцете му. Въпреки подкрепата на Венета (Ивана Папазова) и Катя (Даяна Ханджиева), изглежда няма шанс да се измъкне преди да изтекат 12 часа. Ще се появи ли спасение за нереализирания музикант и какви подаръци ще си разменят съпрузите в ареста за годишнината от сватбата им – в понеделник, 19 февруари, от 18:00 часа, по bTV.

Васко (Антоний Аргиров) става поредната жертва на Милица (Койна Русева) и Станислав. Младият комарджия държи компромат за счетоводителя и го изнудва, че ако не излъже, че той е натопил Марин, ще го покаже на всички. Междувременно Поля и Чочо стават все по-близки, а общите им интереси и забавления дразнят все повече Диди.

Иван (Вальо Танев) пък си навлича гнева на Косьо (Георги Кадурин), след като най-накрая му признава, че от години има връзка със Снежи (Искра Донова), която е пазил в тайна от най-добрия си приятел.