Страх, ревност и инцидент съпътстват връзката на Ани и Борис в "Скъпи наследници" във вторник

Гледайте епизода във вторник - 23 януари, от 18:00 ч., по bTV

Реклама

С всеки изминал ден връзката на Ани (в ролята Лорина Камбурова) и Борис (в ролята Орлин Павлов) се изправя пред нови и нови предизвикателства. Отношенията му с Катя будят все повече съмнения в младото момиче за силата на чувствата му към нея.

Ани е притеснена и от паник атаките на Борис, и се обръща за помощ към баба Злата (в ролята Цветана Манева). „Насила да вземеш може, да дадеш не става“, чува младото момиче. Ще успее ли мистериозната жена все пак да й вдъхне надежда и какво казва при срещата си с Борис - утре, от 18:00 часа, по bTV.

Изглежда всичко е против връзката на младите. Инцидент с най-близкия й човек ще принуди Ани да промени романтичните им планове. Борис пък ще бъде принуден да чуе отказа на най-добрия си приятел да му стане кум.

В дома на Дочеви Милица (в ролята Койна Русева) е твърдо решена да си осигури така желания житейски комфорт, като за тази цел ще използва добре обмислена тактика. Ще разбият ли илюзиите й думите на брат й Марин (в ролята Димитър Баненкин) - „Искам да те видя как се гърчиш“? Така мечтаните от нея баня и тоалетна пък ще станат причина за разрив в отношенията между Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев). Защо бившият полицай ще чуе по свой адрес обвиненията, че е „предател, Юда, отстъпник и ренегат“ и кой иска да се „внедри“ в селското им сдружение - вижте в новия епизод на драмеди поредицата „Скъпи наследници“.

Кметският наместник Цветан (в ролята Веселин Калановски) ще се сблъска с гнева на мечтаещата за живот в големия град Диди (в ролята София Бобчева). Какво я кара да „изперква“, кой я подлага на тормоз и защо според нея „мъжете са тъпаци“, гледайте утре, от 18:00 часа, само по bTV.

След предложените от Милица пари, Васко (в ролята Антоний Аргиров) е готов да напусне Бели Вит. За постигането на тази цел се включва и синът й Станислав (в ролята Петко Венелинов), който влиза в ролята на „информатора“ й. Дали обаче поставената цел ще бъде постигната и с какви думи разглезеният плейбой ще жегне високото его на майка си?

Звездата на българския сноуборд Сани Жекова още е в Бели Вит и ще бъде помолена от Борис за подкрепа. Какво може да направи тя за спортния клуб в селото?

Момент на близост пък ще предизвика силен емоционален заряд. Сън или реалност ще се окаже една потърсена целувка – в поредния епизод на „Скъпи наследници“.