Тази вечер в „Скъпи наследници“: Милица започва война в Бели Вит, а в селото пристига шампионката по сноуборд Сани Жекова

Реклама

„Бялата акула“ Милица (в ролята Койна Русева) впуска в действие пъклен план, с който да изгони от Бели Вит роднините си и само тя да прибере милионите на бай Дочо. За свой съюзник взима Цветан (в ролята Веселин Калановски), който да й помогне във войната срещу Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) и да се заеме със задачата „двамата селски идиоти завинаги да изчезнат от улицата пред дома“. Ще се съгласи ли кметският наместник да стане нейна дясна ръка и каква е цената, която Милица ще трябва да плати за помощта му?

Междувременно Катя (в ролята Даяна Ханджиева) и Борис са изправени пред житейски дилеми - щастливи ли са с половинките си Румен (в ролята Любо Ковачев) и Ани (в ролята Лорина Камбурова) или потискат истинските чувства помежду си. Как една на пръв поглед тиха вечеря и весел разговор за „Междузвездни войни“ ще предизвикат ревност и съмнения за силата на любовта - вижте днес, от 18:00 часа, в новия епизод на „Скъпи наследници“.



Мистериозната съседка на Дочеви - баба Злата (в ролята Цветана Манева) ще върне в миналото хладната Милица и ще й припомни най-милите й детски спомени. „Кой ти отрови душичката?“ е въпросът, който мъчи възрастната жена.

Докато Катя се радва на гостуването на близката си приятелка Поля (в ролята Рая Пеева) и слуша съветите й, че да „лудееш и да правиш секс е здравословно“, братовчед й Васко (в ролята Антоний Аргиров) все повече се вглъбява във финансовите си проблеми. Най-неочаквано получава предложение за помощ със сериозна сума. Кой е щедрият му благодетел и какви са условията, които са му поставени, за да вземе парите - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.  

Плахата домакиня Венета (в ролята Ивана Папазова), която „за една седмица е излъскала всеки ъгъл“ на семейния дом, започва да обръща повече внимание на женствеността си. Предстоящата сватба пък предизвиква не само вълнение, но и тъга в Ани. Каква е причината за смесените емоции на бъдещата булка - вижте днес, от 18:00 часа, по bTV.

Голямата звезда на българския сноуборд Сани Жекова също ще се появи в Бели Вит. Всички са развълнувани от гостуването й в малкото село, с изключение на магазинерката Диди (в ролята София Бобчева). Как отношението й към световната шампионка ще ядоса брат й Любо (в ролята Дарин Ангелов) – в шестия епизод на „Скъпи наследници“, в понеделник, от 18:00 ч., по bTV.