Тежки признания и женски бой - в „Скъпи наследници“, 20 февруари, от 18:00ч., по bTV

Реклама

След като Борис (Орлин Павлов) гони Ани (Лорина Камбурова) от дома си, а тя все още не иска да вижда Снежи (Искра Донова), Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) се съгласяват момичето да пренощува при тях. Пред огорчения баща на спортиста тя признава, че е изневерила, тъй като мислела, че самият той има нещо с Катя (Даяна Ханджиева). Ще приеме ли обяснението й един от членовете на селското сдружение и как ще реагира Борис като види бившата си половинка в семейния си дом, разберете в новия епизод на „Скъпи наследници“.

След дни на мълчание Снежи най-накрая споделя и с Неда голямата си тайна - че е майка на Ани. Научила това, майката на Борис прави всичко възможно да ги сближи. Ще успее ли обаче?

Междувременно Диди (София Бобчева) и Поля (Рая Пеева) вече не могат да скрият неприязънта си една към друга. Поредната им среща в дома на Чочо (Юлиян Петров) ще приключи с голям екшън, а боят, който ще се развихри, неволно ще бъде заснет.

Видял, че няма как да се измъкне от изнудването на Станислав (Петко Венелинов), Васко (Антоний Аргиров) ще се съгласи на условието му и ще признае на Марин (Димитър Баненкин), че той го е натопил пред полицията. Как ще реагира бизнесменът – в новия епизод на „Скъпи наследници, от 18:00 часа, по bTV.