Венета и Снежи с общо бизнес начинание, Диди научава шокиращ слух, а Васко отново има проблеми заради хазарта - в "Скъпи наследници" на 22 март

Гледайте от 18:00ч., по bTV

Реклама

Известната с това, че знае всички клюки в града, Диди (Стефания Бобчева) с шок разбира от местните баби най-коментираната в последните дни новина - че майка й е починала, след като е разбрала за връзката на баща й със Снежи (Искра Донова). Магазинерката ще потърси обяснение и от двамата. Каква е истината - в 18:00 часа, по bTV.

Наред с това тя вече е получила анонимно писмо, което Рая (Леа Чапкънов) и Крум (Константин Гергинов) измайсторяват, и започва да следва указанията му. Децата стават все по-близки, а нескритият интерес на умницата към Чочо все повече изнервя момчето. Романтикта между Станислав и Зорица разцъфва сред красивата зима, но софийският плейбой ще остане разочарован след признанието на авантюристката.

След поредната си паник атака, Борис (Орлин Павлов) и Катя (Даяна Ханджиева) обсъждат здравето и отношенията му с Ани (Лорина Камбурова). Самата Ани изпозлва пътуването си до София с Любо (Дарин Ангелов), за да разбере какво се случва с бившия й годеник.

Завърнала се в Бели Вит, Венета (Ивана Папазова) се среща със Снежи. Носи й торта, а майсторското й произведение ще стане причина двете да се договорят за обща работа. Каква е тя - в новия епизод на "Скъпи наследници".

Васко (Антоний Аргиров) пък получава тревожен телефонен разговор - мутри го заплашват, че ако не дойде в града, ще наранят жена му.