Венета се връща при Марин, Любо признава любовта си към Ани, а Милица разкрива истинската си същност - в "Скъпи наследници" на 21 март

Гледайте от 18:00ч., по bTV

Реклама

След като си прави изследванията в болницата, Венета (Ивана Папазова) решава да се върне в Бели Вит. Румен (Любо Ковачев) я закарва и използва срещата си с Катя (Даяна Ханджиева) да разбере накъде отиват отношенията им. Какво отговаря лекарката - от 18:00 часа, по bTV.

Марин (Димитър Баненкин) не приема с усмивка пристигането на жена си. Той е твърдо решен да разбере всички подробности за изневярата й, но дали тя е готова да му ги каже? Самата Венета също има условие, за да остане - какво е то, в новия епизод на "Скъпи наследници".

След тежката пиянска вечер по случай излизането на Борис (Орлин Павлов) от депресията, сутрешният махмурлук развързва езика на Любо (Дарин Ангелов) и той разкрива пред Чочо (Юлиян Петров) за чувствата си към Ани (Лорина Камбурова). Самият Стефан пък е в шок от реакцията на баща си Цветан (Веселин Калановски), след като го моли за услуга.

Междувременно Милица (Койна Русева) преживява драматична вечер, след като Станислав (Петко Венелинов) решава да я изостави заради Зорица (Стефания Кочева). Тя най-накрая разкрива истинската си същност, което води и до решението й да си легне с Цветан.

Рая (Леа Чапкънов) успява да изнуди Крум (Константин Гергинов) да й стане асистент в пъклен план. Частно парти в кръчмата пък e mричина за жесток бой с участието на Иван (Вальо Танев).