Столичани в повече - Сезон 10, Епизод 10

Реклама

През времето, в което семейство Лютови и семейство Чеканови изпадат в размисли къде са парите и кой е отвлякъл едновременно Спас и майката на Рангел, от гардероба се чува вик за помощ. Оказва се, че там се е скрила Марийка Чеканова с парите. Докато двете семейства делят парите по равно, по новините съобщават за обира на банка. Така става ясно от къде е тази огромна сума пари. Йордан, Рангел, Гълъбина и Славка измислят гениалната идея да направят сейф с две врати, който да прикрият със семеен портрет. Така и двете семейства ще имат достъп до парите. Рангел сънува съня на мечтите си с голям собствен хотел много жени и охолство, докато Йордан сънува най-големия си кошмар, как на старини Славка го убива с цел парите да останат единствено и само при нея.

Следовател Стефанов ненадейно нахлува в дома на семейство Чеканови с заповед за обиск. Той има големи подозрения, че парите са в тях, след което сваля семейния портрет зад, който е и сейфът, но пари няма. Докато Гълъбина и Рангел издирват семейство Лютови, Радко се сеща къде може да са парите.

Пацо и Гришата проследяват Андрей и Пепи и ги заплашват с пистолет, че ще ги убият, ако не върнат змиите. След което отиват при Светия Синод с цел да разнищят историята за смехотворната икона.

От страх за живота си, Спас признава на похитителите, че не е върнал в банката двеста хиляди и ще им ги даде.

Яна се свързва по Скайп с Каролина и й съобщава, че Спас е отвлечен и е в голяма опасност.