Столичани в повече - Сезон 10, Епизод 7

Реклама

Спас отива да си погаси кредита си в банката, но се усеща, че е много съмнително да занесе нови 200 хиляди, след като съвсем скоро му откраднаха други 200 000. Той се договаря да връща кредита на изплащане и скрива парите на покрива на блока си. В същото време обаче Гришата и Пацо го следят, тъй като Гришата разбира, че някой му е откраднал парите и се съмнява в Спас. Случайно и Радко ги вижда и тръгва след тях. След като Спас слиза от покрива, Гришата отива и взема парите, но тогава Радко се появява и двамата започват да се бият. Пацо хвърля парите през покрива и те падат в една количка. В същото време Спас се озовава пред блока и бива отвлечен от крадците от обира. Попът, след като вижда къде са парите, веднага слиза и ги прибира.

Другата част от парите е разделена между двете съседки Гълъбина и Славея. Те започват да делят всичко на две и каквото си купи едната, такова си купува и другата. Те се обединяват от своята тайна и дори стават приятелки.

Рангел и Йордан забелязват значителна промяна в поведението на съпругите си. Даже в един момент жените започват да дават джобни на мъжете си. Те също се сближават и решават да не се връщат вкъщи, а да удавят мъката си в някой бар.

Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия се свестяват, след като са приспани от монаха. Той ги отвързва и им обяснява, че ги чака от доста години да се появят. Разказва им, че Панкратий е съхранявал дълго време иконата, но понеже се е притеснявал, че иконата може да попадне в неподходящи ръце, той организира група от хора, които да я съхраняват. Монахът им дава ключ и писмо, което може би ще ги отведе до някъде.