Столичани в повече - Сезон 10, Епизод 9

Реклама

Радко и Яна започват да кроят план срещу Пацо и Гришата. Те проследяват Гришата и започват да го изнудват за парите , но планът им се проваля. Отборът се засича с Пацо и той им казва, че Спас е отвлечен, след което те бързат да съобщят на  Йордан и Славка.

Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия успяват да накарат Тони Димитрова да говори. Те се опитват да изкопчат колкото се може повече информация. Певицата влиза в подробни обяснения относно Панкратий. Тони Димитрова отвежда четиримата приятели до мястото където е скрита смехотворната икона, но попадат само на кутия с предмет, която ги впуска пак в загадки.

Рангел и Йордан заключат жените си в мазето, след което започват да броят парите на двете си съпруги в апартамента на Рангел. В същото време Марийка Чеканова ги заварва и започва да ги разпитва от къде са тези пари и двамата мъже решават да се преместят на спокойствие в апартамента на Йордан, като забравят парите на масата. Докато те сладко си замезват и говорят, Гълъбина и Славка са открили начин да се измъкнат от мазето и изненадват двамата си съпрузи. След кратък спор за парите, притеснени Славка и Йордан отиват заедно с Рангел и Гълъбина в техния апартамент, но парите са изчезнали заедно с баба Марийка.

След като Спас проговаря, похитителите намират Пацо и го отвличат, заблуждавайки се, че това е отец Григорий. Те започват да го изтезават и разпитват къде са парите, докато той е с чувал на главата. В последствие откриват лицето и изпадат в заблуда, че това е Константин ( близнака на Пацо). Похитителите решават да го пуснат от страх за живота си.

Гришата отива при четиримата приятели с цел да вземе иконата и им показва сключения договор със Светия Синод, в който той е водещ на предаванията по вероизповедание.