Столичани в повече - Сезон 11, Епизод 3

Реклама

В трети епизод на 11 сезон Лютови и Чеканови обикалят Извор в търсене на нов дом. Това се оказва трудно, след като хората на Константин отмъкват под носа им всички къщи, обявени за продан в селото, принуждавайки собствениците да им ги продават на безценица. Уплашени да не останат на улицата, двете семейства обединяват усилия за кратко и успяват отново да станат жители на Извор.

Пацо също се е завърнал там и ги посреща в местната кръчма, където сега работи. Местните са доволни само от неговата поява, докато на Лютови и Чеканови не се радват особено. В кръчмата всички заедно гледат по телевизията реклама на новото шоу на Григорий.

Междувременно Константин вече притежава една четвърт от селото и вижда Лютови, и Чеканови като заплаха. Той, заедно с кмета Узунов, задвижва план за природно бедствие и бежанска криза, които да работят в негов интерес.

Далече от Изворските проблеми Радко и Яна, отседнали в скъп хотел, измислят поредния си бизнес план, в който да вложат остатъка от парите, дадени им от баба Марийка за образование. Те инвестират десет хиляди в бус, който да превърнат в маршрутка, но не съобразяват точно покупката с нейните цели.

В дома на Андрей драмата с изчезналия пръстен продължава. Каролина разбира, че Спас е невинен, но Елеонора не вярва и твърдо отказва да живее с крадец. Спас я обвинява, че нарочно иска да ги изгони, а Андрей е принуден да избира между нея и брат си. В крайна сметка Елеонора бясна напуска апартамента.