Столичани в повече - Сезон 6, Епизод 8

Реклама

Татяна заварва Рангел в къщта на Мая и полудява от ревност.
Йовка успява да се освободи и да жигоса с желязото задните части на Спас, вместо той нея.
Радко не може да се справи с бебето, което непрестанно реве и се чуди какво да го прави.
Пацо и Гълъбина решават да правят секс, изведнъж пристига Радко и вика майка си на помощ. Гълъбина сега разбира, че е станала баба. Пацо е бесен, че му прекъснаха първата възможност за секс с Гълъбина. А също така ревнува бясно, че тя ще ходи в Чеканови.
Лютови разпитват Дарина за семействто й. Андрей им забранява да разпитват. По-късно той им казва за проблема на Дарина със забременяването и за това, че те са готови да си осиновят дете. Лютови са в шок. Вечерта в спалнята си Йордан и Славка коментират на висок глас как с това момиче ще им се затрие продължението на техните славни родове, спорят шумно на кого от двамата родът е по-велик. Дарина случайно е в коридора и чува разговора. Прибира се в спалнята при Андрей и някак странно и с недомлъвки му казва, че не иска да му пречи и да му отнема правото да има свои деца. Разговорът остава открит, двамата заспиват.
Йовка разказва в къщи какво й се е случило, но никой не вярва на историята с жигосването. Радко отива да говори с попа. Иска от него да снима задните части на Спас и да му покаже снимката, иначе ще запали църквата и къщата на попа. Притеснен, Гришата се обажда на Спас, и двамата кроят план как да излязат от ситуацията.