Столичани в повече - Сезон 8, Епизод 10

Реклама

Зрителите ще проследят развитието на историята на двамата близнаци Пацо и Константин. В предишния епизод на комедийния сериал стана ясно, че братята Цекови използват услугите на един и същ фалшификатор, който да им изготви нови документи. Историята около тях продължава с поредица комични ситуации, при които двамата винаги се разминават на косъм, но няма винаги да е така.  

Премиерът Чеканов и министър Петканова "работят" усилено по проекта, насърчаващ туризма. Двамата продължават да се оплитат в любовната си афера, която буди подозренията на Гълъбина, а кастингите, свързани с проекта, събират на едно място всички замесени страни. В абсурдната ситуация прехвърчат искри във всички посоки, професори и манекенки предизвикват спорове, а Радко и баба Мария ще си намерят по някого, в когото да се влюбят.

Елеонора продължава да се разкъсва между желанието си да бъде телевизионна водеща и кроежите на баща й. На среща с Андрей двамата измислят план как да се справят със сложната ситуация, докато Пепи се мъчи да убеди продуцента да одобри предаване само с една водеща.