Столичани в повече - Сезон 8, Епизод 11

Реклама

Любовната връзка между премиера Рангел Чеканов и министър Петканова достига своята критична точка. Гълъбина става все по-подозрителна към взаимоотношенията между двамата, а съмненията й стигат до там, че неочаквано отива в кабинета на Рангел, където той и Петканова са се усамотили. Мъничко не й достига да ги разкрие, но пък подслушвателните устройства на генералите успяват.

Все повече се заплита ситуацията и с двамата братя Цекови. Константин е взел за заложник Пацо, за да не го предаде на полицията, а Йордан и отец Григорий се опитват да го намерят. Не за първи път Яна прилага своята хитрост и те скрояват на Мария Скала номер с цел да огледат апартамента й и да получат информация. Точно когато намират Пацо обаче, се намесват хората на четиримата Генерали и близнакът отново е в плен.

Междувременно Камелия за пореден път не е одобрена за водеща и прибягва да крайни мерки само и само да убеди продуцента в потенциала си. Елеонора прави всичко по силите си, за да се изложи пред премиера и да бъде уволнена, но за момента успява да спечели само комична ситуация с любовен триъгълник.