Столичани в повече - Сезон 8, Епизод 2

Реклама

Втори епизод на комедийния сериал "Столичани в повече" ще върне лентата месец и половина назад, като покаже събитията непосредствено след проведения референдум. На референдума за размножаване ще има огромна избирателна активност- около 5 милиона българи са гласували, но с бели бюлети, което е своеобразна форма на масов всенароден бойкот на безсмисления референдум. По време на пресконференциите на опозицията и управляващите, народът ще се вдигне на бунт и дори ще се стигне до физическа саморазправа с депутатите. Нажежената обстановка ще наложи разпускане на Парламента.

Най-хитър и бърз ще се окаже Рангел Чеканов, който ще се опита да се отдели от провалилата се политическа класа. Той ще се пренесе в градинката зад Парламента, където ще си опъне палатка и ще започне гладна стачка. Камери на различни телевизии ще се съберат пред неговата палатка, което ще го поблазни и той ще започне да се извинява на българския народ за пораженията, които политиците са му нанесли през последните 25 години. Но как ще бъдат приети неговите думи и дали хората ще му се доверят?

Междувременно Андрей и Пепи сауспели да продадат своя сайт, нашумял покрай клипчето от кулоарите на парламента, снимано от Яна. Със спечелените пари, Андрей ще си купи апартамент, който ще се превърне в място за купони.