Столичани в повече - Сезон 9, Епизод 10

Реклама

Телевизионна реклама на риалити предаването „Семейно презареждане” ще успее да привлече вниманието на двете семейства – Лютови и Чаканови. Славея и Рангел, подтиквани от различни интереси, са твърдо решени, че трябва да се запишат за участие, но техните половинки не проявяват особен интерес към формата. На двамата ще им се наложи да бъдат доста убедителни, ако желаят да постигнат целите си.

Най-накрая печатът е в ръцете на Спас, но той няма представа какво е изписано на него. Каролина продължава да бъде непоклатимо хладнокръвна и не смята да разкрие писанието. В крайна сметка, след като от македонските спецслужби решават, че Каролина е вербувана и отказват да си сътрудничат с нея, тя решава да разкрие, че печатът е принадлежал на Александър Македонски.

Отец Григорий е на мнение, че бракът с по-възрастен съпруг е по-успешен. Мъжът е по-улегнал и изкарва повече пари, като по този анчин тупира нервите у жената. Остава му само да убеди и бъдещата си съпруга Стефи в това.

Яна Лютова ще предаде урок по семейна история на своите родители. Славея и Йордан ще разберат каква е връзката на родовете им с млекодобивната промишленост, какво е подтикнало цар Борис III през 1938г. да даде право на жените да гласуват и само външна ли е приликата между Спас и Лютан Войвода, известен както с борбата си за освобождението на Македония, така и като разпространител на българския ген на територията на днешната държавата.