Столичани в повече - Сезон 9, Епизод 11

Реклама

Пацо е изправен пред опасност, когато в ресторанта нахлуват двама въоръжени мъже, търсещи Каролина. Той успява да се измъкне, но остава на произвола на съдбата, защото Спас и Каролина гледат да спасят собствения си живот и отиват в апартамента на Лютови. Това обаче не се оказва най-правилният ход, защото Славея и Йордан не са от хората, известни с деликатността си и македонката се превръща в тяхна мишена за подигравки.

Оставеният на произвола на съдбата Пацо търси помощ при познатия си равин. След кратък разговор те успяват да се споразумеят – евреинът ще му намери работа, но Пацо ще трябва да направи жертва... със себе си. Оказва се, че работата му ще бъде свързана със семейното реалити, по което всички са се запалили. По стечение на обстоятелствата, когато се запознават с него, продуцентите му предлагат да се ожени за една разкрепостена девойка и с нея да участва в шоуто.

Напористите родители на Андрей решават да отидат при него, интересувайки се за детайли около семейното реалити, в което възнамеряват да участват. Засегнат на болната си тема – откраднатата му идея за предаване - Андрей ги гони от апартамента си.

Въпреки това на следващия ден Славея и Йордан се явяват на кастинг. Чакането им никак не е приятно, а чашата прелива, когато дует „Ритон”, които са поканени на кастинга, получават специално отношение пред очите им. След Лютови при продуцентите влизат и семейство Чеканови, чието представяне също не завършва без драма.

Ситуацията за Андрей и Елеонора също се променя. Книгата, която Люси даде на Андрей вече оказва влияние върху тяхното мислене и може би е на път да доведе до положително развитие в отношенията им с Пепи и Камелия.