Столичани в повече - Сезон 9, Епизод 12

Реклама

Спас предпазливо търси начин да получи максимална сума пари за печата на Александър Македонски. Дори си урежда среща с експерт от Британския музей. В крайна сметка си записва час за среща с президента, но тя е чак за след няколко месеца. През това време македонските спец служби се опитват да отстранят него и Каролина  от пътя си.

Семейното риалити започва с пълна сила. Десет нахъсани двойки започват състезанието, като между тях са семействата Чеканови, Лютови, двете съвсем скорошни двойки – Пацо и „кафявата” Златка, заедно с отец Григорий и Стефи, дует „Ритон” и двама изключително колоритни роми. Първата им задача е да стигнат до табелата на София без помощта на личен транспорт или такси. Започват поредица от комични преживявания.

Срещата на Елеонора и Камелия във фризьорския салон довежда до положителна развръзка в отношенията им. Двете приятелки се сдобряват, но Андрей и Пепи си нямат идея за това. Момичетата пробват да ги сдобрят, но задачата им се оказва по-трудна отколкото са си мислели.